Fremont Street Experience

Att ta sig runt i Las Vegas

Las Vegas är en kompakt stad med mycket attraktioner i den centrala delen runt strippen och downtown. Det finns mängder av transportsätt, från buss, taxi, till Las Vegas Monorail.

Till och från flygplatsen Om du flyger till Vegas är det mest ekonomiska sättet att ta sig till hotellet med en skyttelbuss. Dessa bussar samlas precis utanför terminalen i samma område som alla taxibilar. En skyttelbuss tar dig till strippen eller downtown för under $10 och de går 24 timmar om dagen sju dagar i veckan. Kolla med ditt hotell för att returtripper till McCarran airport.

Biluthyrning Det genomsnittliga priset för att hyra en ekonomibil i Vegas är runt $25-$30 per dag men här finns det faktiskt ingen egentlig begränsning vad det kan kosta om du vill köra lite mer extravagant. Priserna stiger under semestrar och när det är stora mässor i stan. Det är mycket lätt att hitta i Las Vegas då hela stan är uppbyggt som är rutnät. Men ha med dig en karta iallafall.

Bussar och utflykter Det finns många privata företag som har bussar och utflykter som tar dig till attraktionerna i och utanför Las Vegas.

Parkering Den goda nyheten är att det finns gott om parkering i Las Vegas. Nästa alla stora hotell erbjuder gratis parkeringstjänster (du bör dock ge dricks).